תחרות פורים • שושנת נוגט – שרה ירושלים

    שרה No Comments on תחרות פורים • שושנת נוגט – שרה ירושלים
    23:05
    04.05.24
    קובי פינקלר No Comments on פרטים חדשים על חוליית חמאס שחוסלה סמוך לטול כרם

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המצרכים:
    1 קילו קמח
    15 גרם מלח
    1 קובית שמרים שמרית
    150 גרם מרגרינה
    150 גרם סוכר
    3 ביצים
    כף תמצית וניל
    400 סמ"ק מים לפי ספיגה

    אופן ההכנה:
    להכניס למיקסר את הקמח לפורר מעל את הקובייה של שמרית לתת ערבוב להוסיף את הסוכר לתת ערבוב קצר
    להמיס את המרגרינה ולהוסיף כשהיא בטמפרטורת החדר
    להוסיף את הביצים להוסיף תמצית וניל ואת המלח לערבב מעט.
    ללוש ולהוסיף את המים לפי ספיגה בהדרגה עד שמתקבל בצק רך אך לא דביק.
    מכסים ומתפיחים עד שמכפיל את עצמו.
    לחלק את הבצק לשלוש חלקים.,
    לרדד שני כדורי בצק לגודל שווה הבצק השלישי למלבן בגודל 80/40 ס"מ למרוח שמן ולפזר מעל קקאו עם סוכר.
    לגלגל לרולדה.
    לעשות אותו עיגול ולהניח על בצק אחד מרודד.
    להניח במרכז העיגול נוגט.
    להניח מעל את הבצק השני כשהוא מכסה את הנוגט ואת הרולדה.
    להדק את הבצק העליון לתחתון מסביב לנוגט.
    ואז להדק מסביב לרולדה את שני הבצקים.
    לפרוס את הרולדה לפרוסות ברוחב 2 ס" מ.
    ולסובב לצד כך שרואים את הרולדה ואת השוקולד.
    למרוח ביצה.
    לאפות בחום של כ180מעלות עד לקבלת גוון זהוב ויפה.
    לאחר האפייה למרוח סירופ סוכר חם.

    מתכון לסירופ: לערבב כוס מים רותחים עם כוס וחצי סוכר מעט תמצית וניל מעט תמצית לימון…

    בהצלחה ותאבון!!!
    תנסי ותהני…
    SAM_2904

    SAM_2859

    SAM_2862

    SAM_2864

    SAM_2889



    0 תגובות